E vara si vreau sa profit la maxim de acest lucru, mai ales cand vine vorba de gatit. Avem multe legume proaspete la indemana, gradina este plina cu de toate si este o mare sursa de inspiratie De data asta am pus ochii pe cateva vinete pe care le-am si cules si m-am gandit sa le alatur niste legume. Asa ca am spalat si curatat 3 vinete de marime medie, pe care le-am taiat cuburi si le-am pus intr-o tigaie pe foc impreuna cu 50 ml ulei de masline si un praf de sare. Dupa ce s-au rumenit putin am adaugat o mana de ciuperci din conserva si o ceasca de vin alb si am lasat pe foc pentru 5 minute.
Am pus cateva rosii cherry taiate in jumatati, 150 gr de masline uscate, preferatele mele, si 3 catei de usturoi zdrobiti si tocati foarte marunt.
Am amestecat si am lasat pe foc mic 10 minute dupa care am oprit focul, am dat deoparte tigaia si am presarat patrunjel proaspat tocat.